Проти скасування потягів на Львів
Керуючись тільки хабарами від інших транспортних компаній за можливість монополізувати ринок перевезень ви ризикуєте отримати пляшку з напалмом у один зі своїх мерседесів.
Думаю, цю вимогу треба змінити. Ніяких компромісних рішень не може бути. Нехай залишать все, як є.
Re:
Ситуація така, що ми не можемо просто казати проти, ми мусимо щось і пропонувати. А оскільки вони вже вдруге бажають скасувати цей потяг, то ми й пропонуємо: якщо не цей, то давайте інший, але теж, щоб був зручний і щоб був зв'язок між всіма обласними центрами.
Рейковий автобус
Таня
На мою думку, перш ніж прийняти таке рішення має бути альтернатива вирішення питання сполучення даних міст. Автомобільна дорога до Львова, як відомо, у жахливому стані, тому залізниця поки що є найкращою! Доречі ціни на квиток майже такі як і до Києва, хоча дорога значно коротша! Не розумію взагалі що стало причиною такого рішення!
Я на 100% впевнений що цього не буде, а ціна на автобусні квитки всеодно поповзе догори.
Тому, я категорично проти скасування залізничного сполучення зі Львовом, Чернівцями!
Звичайно, я категормчно проти відміни поїздів в такому важливому напрямку. Це призведе до багатьох незручностей. Як тисячі студентів зможуть добратись на навчання з Луцька до Ів._Франківська чи Чернівців?? Автобусами з 2-ма чи трьома пересадками? При цьому, втрачаючи цілий вихідний день в одну сторону і цілий - в іншу... Тобто, щоб відвідати домівку потрібно пропускати кілька днів навчання??
| This discussion has been closed. |