Критерії для кандидатури на посаду Міністра культури
мністр
Не дай Боже під ці критерії затешеться ой! як його? вилетіло з голови -ректор -орел.
Відсутність попереднього досвіду держслужби,А В РАЗІ, ЯКЩО ТАКИЙ БУВ, МУСИТЬ БУТИ І ПІДТВЕРДЖЕННЯ СУМЛІННОГО ВИКОНАННЯ З ДОТРИМАННЯМ ПРИНЦИПІВ МОРАЛІ,ЧЕСНОСТІ, ЛЮДЯНОСТІ і т.п.
кандидат повинен публічно задекларувати власну волю до реформування галузі культури, впровадження принципів демократії, прозорості та громадського контролю діяльності ввіреного йому міністерства.
Міністр повинен бути професійним, чесним топ-менеджером. Людиною, яка турбуватиметься саме за культуру та культурні цінності, розуміти потреби культурного розвитку країни. Геть усіх функціонерів, а також треба перевірки та інвентаризації фондів бібілотек та музеїв.
Зміни повинні бути кардинальними. Фонди бібліотек, скарбниці музеїв повинні бути збережені для народу України та для наших дітей та онуків, треба розвивати національне кіно - у нас багато талановитих акторів, режисерів. Не розкрадати, а зберігати и поповнювати наші культурні надбання.
DEREGA YAROSLAW
це важно!
СВОЯ КУЛЬТУРА як і свої штани=вона як і вони мають бути міцні теплі гарні надійні!
поки що ми світимо по світі голими сраками!
завдяки новохатькам та иншим бузинам!
пс.
а НАЙСОЛОДШИЙ ПОДАРУНОК ТАРАСОВІ на 9 3 2014р.=це СМЕРТЬ бузини та неповернення новохатьківщини
Міністр культури
1.Досконале володіння і знання української і англійської мов.А ще краще декількох іноземних мов.
2.Креативне мислення
3.Вміння організувати у керівництві команду професіоналів-однодумців
А також я думаю вартує подумати про вимоги до віку майбутнього Міністра культури і його здоров'я
У списку нема таких особистостей, як І. МАлкович та С. Проскурня. Варто про це подумати.
КУЛЬТУРОЛОГ
#39: - Я б НЕхотів бачити на посаді міністра культури Олександру Коваль. ЗАРАЗ НА РАХУНКАХ НУЛЬ В ДЕРЖАВІ А БУДЕ МІНУС НУЛЬ
| This discussion has been closed. |