Абітурієнти не згодні із відповідями на ЗНО з англійської мови.
Re:
Письмове звернення в Міністерство освіти
Потрібне подання від абітурієнтів і підписи. Більше -краще.
Інтернет петиція- це все добре,але маловпливово. В інтернеті вс розумні.
А от якщо дійсно використати цей шлях,який я вам пропоную : підписати подання про некоректність питань і їх двозначність?
Re: Письмове звернення в Міністерство освіти
#1207: DinamoGirl - Письмове звернення в Міністерство освіти
Напишіть мені ВК.
Re:
а если я скажу, что сделал весь тест за пол часа, а потом заснул до конца и у меня 3 ошибки? времени было завались, если сидеть делать тест, а не думать о "том парне с третей парты"
Re: Re:
А что в этом правильно http://vk.com/public33825552?z=photo-33825552_305335582%2Falbum-33825552_00%2Frev
??
А якщо я скажу , що не вірю тобі? Не вірю, що за 30 хвилин можна написати всі завдання і лист
+ переписати їх у бланки. Чи може ти такий розумний , що не писав лист?
Re: Re: Re:
не хочешь не верь. все тесты решены, переписаны в бланки, письмо написано до конца всего бланка, 1 строчка только осталась.
а такие умники, которые за 30 мин зно пишут, в итоге будут после вуза кричать ВІЛЬНА КАСА.
Re:
Большинство? Вы видимо гуманитарий, раз посчитать не можете. 6756 человек из 83905 это 8.05196%
я вообще не знаю сколько человек писали английский, говорили же- нужно набрать 10 000 подписей что бы хоть что-то получилось. мне вообще все равно ибо я и так поступлю куда хочу и английский знаю не хуже вас.
Re:
Вопрос, где связь между хорошей сдачей экзамена и отличным знанием предмета и "Вільной Касой" ?
| This discussion has been closed. |