Щодо неприйнятності законопроектів № 8711 та № 10290
8711 убьет детей и защитит педофилов
Re: гера днепропетровск
Re: Re: гера днепропетровск
#158: да просто не нужно кричать на каждом шагу :о я гей как это классно - Re: гера днепропетровск
Т.Е. Если я будучи геем, расскажу кому-то что у меня есть парень я люблю его, или (не дай б-же) поцелую на людях, то это я "кричу всюду что я гей и это так классно"? Нет уж извольте.
Re: Re: Re:
Простите. Просто по стилю гомофобных выкриков, вы очень похожи на Ирину, внезапно заговорившую по-русски. Так чем же конкретно вам геи так насолили?
хворих на орієнтацію людей карали у всі віки! нормальні люди не повинні щоденно читати брєд про те, як десь гомосятина домагається визнання своїх "прав"... вам мало своїх прав, які ви маєте як звичайні люди? чи може ви якісь особливі? шлюб вам ніхто не дозволить брати, тому що це аморально, а за розбещення дітей взагалі довічним ув'язненням карати треба! ні аморальності й тотальному розбещенню!
Котимось із ями у прірву.
Хіба ж переважна більшість є особливою, щоб глумитися, у прямому значенні цього слова, над меншинами?
Такі ж люди як і всі, хіба вони заслуговують на відверту дискримінацію?
Це не закон, це деградація суспільства, елементарних людських прав і свобод.
Про яку пропаганду може йти мова? Жити хоч спокійно людям дайте.
P.S. а може давайте, як у старі "добрі" часи, розстрілювати за інакодумство ще? А чому ж, цензуру на всі галузі життя, заборону на свободу слова - чудово, ідеальне суспільство буде! Чи не так?
Re: СТОП - гейпарад!
#118: Северный Ветер - СТОП - гейпарад!
...Берите пример с Бориса Моисеева...
Почему именно Моисеев? Почему не Чайковский, Микеланджело, Сапфо, да Винчи, Меркьюри и многие другие?
Re: Re: СТОП - гейпарад!
Есть еще Алан Тьюринг, несчастный человек. А ведь он решил ход войны расшифровав энигму. А в знак благодарности его кастрировали.
Re: Ірина
Посмотрела бы и послушала бы вас,если бы это коснулось ваших близких или детей.как бы вы тогда заговорили
| This discussion has been closed. |