Міському голові м. Запоріжжя щодо встановлення пам’ятника Сталіну
Tomu khto spychynyv i ye vidpovidalnyi za Holodomor/Henotsyd de bulo zamordovano ponad 10 milioniv nevynykh liudey v Ukrayini ne mozhe buty mistia na bud' yakyy pamiyatnyk v tsiy derzhavi.
Pidtrymuyu pytytsiyu v tsilosti!
Тому немає місця ніяким пам'ятникам цьому катові і ганьба тим , хто возвеличує цього маніакального шизофреніка!
Слава Україні!
Re:
То по вашому виходить, що комуністи не були окупантами? . Виходить, що ленін, сталін, каганович, єжов, ягода та інші були нашими братами?
Можливо вашими, але не моїми.
Я давно слідкую за цією подією з інтернету і мене дратує сам факт вшанування злочинця, який знищував наш нарід. А Сталін не просто злочинець, він вбивця мільйонів. Хоч я цього пам'ятника ніколи не бачив, його присутність на моїй Батьківщині, вважаю потуранням злочину і закликом для наслідування вбивати мій нарід.
Re:
Правельно, я з Вами згідний, але я хочу додати, що симоненкам, вітренкам, москалям та іншим сатрапам, також не місце в Україні, але саме головне, НЕ МІСЦЕ комуністічній партії у ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ, А ТАКОЖ І НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ. До того часу доки буде комуністична партія в україні легальною, до тпого часу будуть стояти пам'ятники усім катам україни, леніну ,сталіну, ватутіну, та іншим окупаційним визволителям, які замордували ГОЛОДОМОРОМ 10 мільйонів наших братів і сестер! СХАМЕНІТСЯ БРАТИ МОЇ !!!
Re:
Перше тиреба викорінити комуністичну партію з України, а без кореня і пам'ятники щезнуть!!!!!
Re:
Фтарая мірова визволила з німецького ярма, а зяпрягла Україну у московське ярмо !
Re:
Дорога землячко, ТИ цей пам'ятник знищиш тоді, як ти будеш говорити і писати українською мовою, а чужим язиком Ти не знищиш!
Сталіш = чорт з рогами
Це ж Запоріжжя!
Тому, хто в тридцять третьому
В могилу вклав мільйони
Будують пам‘ятник.
Тому, хто з Гітлером складав угоди,
Тому, хто в жах війни послав народи,
Тому, хто в таборах гноїв людей,
Будують пам‘ятник в Гилеї.
Гей, земляки!
Ви, мабуть, очманіли,
Адже у випарах отрут
Десятиліття живете.
Чи може блекотою вас струїли,
Ваш розум підупав, серця покам‘яніли.
Чи розумієте, що наробили –
Ви кату пам‘ятник створили!
Час вимагав веселих і бадьорих –
Співав Утьосов в фільмі про хлоп‘ят.
А з волі Сталіна селяни помирали.
Нізащо, без вини, ось просто так!
І в час війни віддав він безліч люду
Під владу наці і фашистів всіх мастей.
А потім без вини всіх винуватив:
Усі ви зрадники. Так принижав людей.
Чи мо‘ тепер у Запорізьким краї
Нащадки тільки тих, хто в СМЕРШі «воював»,
А перед тим останнюю зернину
В голодного із рота виривав?
Кістьми людей все Запоріжжя вмощено
Під час його правління– це його вина.
То що ж вам, земляки, так очі заполудило?
Чом терпиш знов наругу ти, свята земля?
О.Тимченко
| This discussion has been closed. |