Частоти для Українського радіо
Відсутність державних теле- і радіоканалів на всій території України привело до нинішніх драматичних подій і тисяч смертей.
Хочу слухати Українське радіо
І руками,і ногами - ЗА! Хочу слухати Українське радіо, хочу чути канали "УР-1", "Промінь", "Культура".Яка ситуація у Ніжині: на ФМ діапазоні грає три(3) станції.Це - шансон,попса,ретро(радянське,проросійське).У квартирах роблять ремонт, а радіомережу викидають(мовляв - "напотрібно").Я,особисто, слухаю на приймачі,в ФМ діапазоні, але за "висотками" погано проходить сигнал.І чути тільки канал "УР-1".Хочу слухати канали "Культура", "Промінь", "Весті" і все те, що зветься - ХОРОШЕ УКРАЇНСЬКЕ РАДІО без перешкод.
В Україні має бути українське радіо. Від "Променя" йде світло.
Поверність можливість слухати якісний контент, будь ласка.
На Україні Радіо повинне бути українським,патріотичним
Дуже потрібна, напевне. Хоча слухаю в основнопу по дротах.
Українське Радіо найкраще і найефективніше сприяє відродженню державотворчої здатності української нації.
Українське радіо відроджує національну самосвідомість українців, що у майбутньому дозволить українському народу обирати національно-свідому, патріотичну державну владу, яка не буде красти дурити і паразитувати над українським народом.
Україні - УКРАЇНСЬКЕ радіо
Із понад 30-ти ФМ радіоканалів в Києві на 3 канали Українського Радіо виділенно аж 1 -105 МГц! Точніше тільки на 2 канали: УР-1 і УР-2-"Промінь". Дуже прикро, що в ранковий прайм-тайм в столиці України в ФМ-діапазоні не чути головний радіоканал - УР-1. Ганьба!!! Забудьте про УКХ діапазон! Його не приймає жодний сучасний радіоприймач, плейер, мобільник!
Частоты НУЖНО выделять ОБЪЯЗАТЕЛЬНО !!!, какие тут коментарии!
Re: Антон
Підтримую! Дійсно, на УР-1 багато шахрайської реклами , розрахованої на обдурювання людей похилого віку, які звикли довіряти радіо.
Re:
Чому уже давно не працює радіостанція першої програми українсьеого радіо на довгих хвилях? Здається передавач цієї станції працював із Броварів.
Тому, що на місці цьго радіоцентра збудовано елітне котеджне містечко.
Українське радіо повинно бути у кожному домі! Це очевидно! Дякую всім радійниками за актуальність і професійність! Прошу, друзі, підтримайте цю петицію!
ГАРНА ІДЕЯ!!!СПОДІВАЮСЯ,НАС ПОЧУЄ ВЛАДА І УКРАЇНСЬКЕ РАДІО (УСІ 4 КАНАЛИ)МОЖНА СЛУХАТИ У КОЖНОМУ МІСТІ ТА СЕЛІ!СЛАВА УКРАЇНІ!!!
З усіх мас-медіа представлених в українському етері лише Українське національне радіо культивує український національний дух, національне самоусвідомлення українців. Без цього ми ніколи не зможемо подолати соціальне рабство у якому зараз живе переважна більшість з нас "на рідній не своїй землі". Адже тільки відчуття єдиної української родини, національної та соціальної солідарності українців, допоможе згуртуватись нам до такого рівня самоорганізації, який нарешті дозволить нам обирати національно-свідому, патріотичну, проукраїнську державну владу з якою назавжди подолаємо соціальне рабство та соціальне паразитування в Україні. Тільки національна державна незалежність може дати народу право і можливість власноруч обирати над собою власну, національну державну владу. З 1991 року ми, українці жодного разу не обирали свою, національну державну владу, бо на кожних виборах давали себе безкарно дурити організованим соціальним паразитам, які через призначення своєї маріонеткової державної влади над українцями тримають до тепер нас у соціальному рабстві "на рідній не своїй землі".
БАЖАНО ДЛЯ НАШОГО РАДІО МАТИ НЕ ТІЛЬКИ КРАЩІ ЧАСТОТИ В ФМ ДІАПАЗОНІ, А МАТИ ТАКОЖ ПОТУЖНИЙ СІГНАЛ В ДІАПАЗОНІ СЕРЕДНИХ ТА ДОВГИХ ХВИЛЬ. ЦЕ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ І НА СТАРОМУ РАДІООБЛАДНАННІ ЧУТИ НЕ ТІЛЬКИ РУМУНІЮ ТА РАДІО РОСІЇ, А Й НАШЕ РАДІО, НАШЕ СЛОВО ДАЛЕКО ЗА МЕЖАМИ, ЩО ГАРАНТУЮТЬ ХВИЛІ ФМ.
Дуже потрібно щоби українське слово, культуру, новини, життя чули не тільки по всій україні а і у всьому світі, як наші брати - однодумці так і випадкові люди, щоби весь світ знав що є така нація, народ і у нього є своя культура, історія, і він не байдужий до своїх по всьому світу. Я за мовлення як на довгих, середніх, коротких хвилях усіма видами модуляції. Мені особисто це також потрібно.Можна вимкнути інтернет проте поширення радіохвиль не залежить від волі людей. Я за мовлення в ефірі.
Українське радіо повинно бути на усіх можливих частотах. Незрозуміло, чому це стало проблемою.
Я Бажаю щоб Українське радіо було чутно на всій території України!!!
Обов'язково потрібно не тільки fm частоти, але й проводове (кабельне) радіо до кожного будинку.
Поширювати українське слово та правду обов'язково необхідно використовуючи всі можливості!
| This discussion has been closed. |
Потрібно і крапка!