Абітурієнти не згодні із відповідями на ЗНО з англійської мови.
Re:
Вы говорите, что текст был легчайшим? Однако не в состоянии понять, что фраза vegetables bring wealth и фраза greens as symbol of riches это одно и тоже ! Только разными словами)
Re: english
действительно было сложнватое задание, порой не знал что ответить в некоторых моментах 2 по смыслу подходило
Re: без шансів
От справді я вже вище писала, що потрібно якось боротись за ті наші права, простих абітурєнтів, те що влада не роглядає ці петиції, доводить саме те шо їй на нас НАПЛЮВАТИ і справді не цікава думка громадян країни, але ж міністри освіти повинні старатися і дбати саме про нас? хіба ви відчуваєте це піклування?вже не гщоб щось полегшували, але ж розглядати думки людей все треба!!
Re:
ШОК! ВСЕМ, КТО ПОДПИСАЛ ПЕТИЦИЮ, УКАЗАВ ИМЯ И ФАМИЛИЮ, ТЕПЕРЬ СНИЗЯТ БАЛЛЫ. ПОДРОБНЕЕ ТУТ
http://www.petitions247.net/zno_is_alright
Считаю "задание №5" бредом,на котором повалились многие.Ну,нельзя же так.Не все люди из спецшкол,что ж вы творите?
Ну і недаром ж люди вчилися у спецшколх 11 років?
Re:
А такое вам как?
n. a trait of dignified seriousness; solemnity; solemness
(a) ramble
(b) detraction
(c) sedateness
(d) chapeau
Если вы не можете решать простейшее - что уж говорить дальше...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: I was very stupid
Re: Re:
Это то, о чём я и говорила. Если то, что было на ЗНО - "надзвичайно рідковживана лексика", то что уж об этом говорить, действительно.
Re: Re:
Так щей в кінці зробили твір, я в "ахуе" що на укр мову написати більше 100 ще й тут більше 100
| This discussion has been closed. |
Re: task 3
#29: Марія Півник - task 3
Мария там все правильно, в задании было vegetables bring wealth a фраза "greens as symbols of riches" это тоже самое, только другими словами(Сама ошибку такую же сделала) (((