Закликаємо замінити російський контент на українському ТБ
ця пропаганда руссссссскаго міра шкідлива для національних інтересів. українці рухаються до цивілізації і її благ а монголо-московська пропаганда прокламує силу порушення прав людини і інший різноманітний бруд який не сприймається у правовому світі
Цілком підтримую текст Петиції. Під час війни неможливо національним каналам купувати будь - які продукти рашистського виробництва, бо цим самим ми фінансуємо окупанта, який за гроші з нашого ж бюджету вбиває наших же солдатів!!!
Хочу, щоб українські ЗМІ були українськими, щоб вони були пізнавальними і цікавими. Російський попсовий контент вже давно всім набрид. Давайте розвивати своє і запозичувати краще у розвинутих держав!
Я хочу видеть Весь Мир, а не только то, что предлагает российский "кинематограф".
Підтримую на 100%
Не поддерживаю. Посыл заменить российский контен в корне не верен и с юридической и экономической точки зрения для телеканалов. Вы видимо слабо разбираетесь в кухне ТВ. Усилия нужно направить на абсолютно легитимное в рамках нового законопроекта анулирование всех прокатных свидетельств, выданных Минкультом Украины за все 23 года независимости и инициировать Департамент кино при Минкульте, который выдает такие прокатные удостоверения на фильмы и сериалы быть готовым начать процесс выдачи десятков тысяч новых прокатных удостоверений продукту соответствующему новым критериям оценки.
Годі вже рити самим собі яму.
Досить транслювати цей непотріб. Досить допомагати російській пропаганді! Дайте можливість українцям бути нацією, а не "молодшим братом" москаля. Як мати таких братів, то краще бути сиротою!
Повністю підтримую дану петицію. Прошу пропорційних дій відповідно заявлених фактів. З Повагою, Алла.
Геть кіно окупантів з ефіру України! Путін - х...ло!
підтримую!!! на всі 100%
Нарешті, давно було пора
| This discussion has been closed. |
Сколько можно показывать низкосортные и тупые Российские сериалы и фильмы, к тому же прославляющие бесславные их войска и полицию? В мире уйма хорошей видео продукции!