Звернення інвалідів України до Наталії Королевської
Re:
шось із сумами не ясно це 47 тисяч та 747 тис чи мівльйонів??? поясніть
Панове, якщо ми вважаємо себе цивілізованими людьми, то давайте будемо дотримуватися конвенції та правильно позиціонувати себе. - Ми - люди з інвалідністю! Я не знаю хто такі інваліди. Я, звісно, підтвримав ініціативу, але читати було неприємно. Кому як не нам нести це в маси?!
Re: Re: Маруся
А чого 47 тисяч та 747 тис чи мівльйонів? Де порівняльна таблиця? І хто за фахом цей "вимагач"? У Слов*янську провели "єкстренное совещание", але було засідання пенсіонерів - стареньких, п*яненьких, двое спали теж з дурницями. Досить лізти у державні справи, шановні делетанти!
Тема
Пока такая братва у власти, ничего хорошего ждать ненужно. Да и собственно как и менять братву не на кого. Одни рвачи. Я уже не один год такую писанину наблюдаю и подписи ставлю. А толку? Ну дай Бог! Может что-то и поменяется?
P.S."Это не Рио де Жанейро! Это гораздо хуже!"
Остап Бендэр
Прохання?
Оздоровление инвалидов
Re: Re: Re: Маруся
Усі дані для тексту петиції узяті з робочого листа НАІУ, який отримала наша організація. Я навмисно нічого не міняла, щоб лишити САМЕ МОВУ ОРИГІНАЛУ. Впевнена, що той, хто хоче "докопатись до правди", завжди знайде у мережі Інтернет усі цифри, які саме його тривожать або не вдоволняють.
Від себе: інформація від НАІУ була розіслана по громадським організаціям України 22 січня 2014 року. Я чекала, щоб хоть хтось зважиться зробит петицію. Не дочікавшись, зробила сама. Охоче підтримаю будь-яку іншу вашу петицію, шановні друзі!
Re: Re: Re: Маруся
"двоє спали теж з дурницями" - це сильно, як і весь спіч - враження що писала сама Королевська
| This discussion has been closed. |